Försäsongens poängliga efter fyra matcher

Leksands IF / Permalink / 0
I går kväll spelade Leksand träningsmatch mot Södertälje, en match som fanns med 2-1. Detta efter mål från Oskar Lang och Sebastian Björnstad.
 
Detta var andra matchen i rad som La-La-Lang nätade. Senast blev han ensam målskytt mot Karlskoga efter 1-0 i förlängning (jag var dock helt säker på att det var Alsing som nätade i Karlskoga, men så var det inte).
 
I och med gårdagens seger så har vi kunnat fylla på den interna poängligan för denna försäsong och nu ser den ut som följer.
 
 
Vi kan konstater att just nämnde Lang har fått en bra start med målskyttet. Viktigt för en spelare som vill ta nästa steg i sin poängproduktion att det släpper lite redan nu.
 
Visst kan man säga att det "bara är försäsong", men vad har vi annars dessa matcher till, om det inte ska handla om att få ihop laget och att göra poäng? Jag ser detta som mycket viktigt.
 
Samtidigt som Lang och några spelare till huserar i toppen, har andra haft det lite tyngre. Men så är det generellt förstås under en försäsong. Nu är det dock bara en match till inplanerad – detta mot Timrå om en vecka.
 
Matcher under försäsongen:
11/8 | Leksand - Färjestad 4-1
12/8 | Leksand - Frölunda 2-3
24/8 | BIK Karlskoga - Leksand 0-1 eft.förl
1/9   | Leksand - Södertälje 2-1
8/9   | Timrå - Leksand

Liknande inlägg

Till top