Ett sista sommarsnack: Mikael Karlberg

Leksands IF / Permalink / 0
Aningen sent, fick jag idén att göra inspelade intervjuer med profiler ur Leksands IF. Det har tagit en del tid av min vardag och med fulltidsjobb samt en familj som ska ha sin tid, har detta fått fixas med på kvällarna. Vilket tyvärr har gjort att det bara blivit två snack så här långt.

Men, vi får plats med ett till innan säsongen är här och det ska spelas in på torsdag. Och det blir en riktigt intressant avslutning, för personen vi ska slå oss ner med är nämligen sportrådets, Mikael Karlberg. Jag är mycket glad över att "Challe" tackade ja till detta, då jag är nyfiken på hans tankar kring den här truppen.
 
För, det här blir inte som något av de andra snacken här nedanför. Vi skippar egentligen sommar, sol och paraplydrinkar och går direkt på truppen. Min tanke är att gå igenom position för position, spelare för spelare och låta Karlberg ge sina tankar kring samtliga.
 
På söndag spelas det in och på söndag är det tänk att det kommer ut.

Vill du lyssna på de tidigare snacken med målvakterna i Leksands IF, Julia Åberg och Tex Williamsson, så finns dem här nedan. OBS: Bäst ljudkvalité får du i ett par lurar och genom att klicka på "HD"-knappen.
 
 

Liknande inlägg

Till top