Blåvita Krigare Podcast: 01. Mikael "Challe" Karlberg

Leksands IF, Podcast / Permalink / 0
Mina damer och herrar!

Det hände någonting oväntat häromdagen. Blåvita Krigare blev för några veckor sedan med blogg. Och nu har vi blivit med podcast också. Jag kände – som jag berättar om i inledningen av det här avsnittet – att om jag skulle göra detta behövde jag ett bättre ljud, vilket jag nu skaffat mig. Och när jag väl gjorde det, fanns det läge att starta en podcast och det är nu gjort.

Jag har ansökt om att podcasten ska dyka upp på iTunes, Acast, Podcaster och andra ställen som ni troligtvis dagligen annars lyssnar på era poddar, men det har inte gått igenom ännu. Jag ber därför att få återkomma när det är genomfört så får ni jättegärna börja prenumerera.

Så länge lägger jag första avsnittet här som en länk från mitt "ljudfilshotell", PodBean. Om ni vill lyssna redan nu kan ni därmed göra det. Det är ett bra samtal med Mikael Karlberg där vi pratar om hur det känns efter en degradering mot värsta rivalen, hur man gör för att ta sig igenom det och vad en familj till den sportsligt ansvarige kan få utstå under en sådan period.

Men vi pratar också – och allra mest – om roliga saker. Vi går igenom hela spelartruppen, spelare för spelare och vi talar också om tankarna inför den säsongen som nu väntar med ett mycket spännande lag. Så jag hoppas att ni kommer att tycka om det här första avsnittet av Blåvita Krigare's Podcast.

Varsågoda.

Liknande inlägg

Till top